از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

کرسی آزاداندیشی «تبیین دلالت‌های تربیتی فرایند نسخ در قرآن» برگزار می‌شود

کرسی آزاداندیشی 12

دوازدهمین کرسی آزاداندیشی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «تبیین دلالت‌های تربیتی فرایند نسخ در قرآن» به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوازدهمین کرسی آزاداندیشی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «تبیین دلالت‌های تربیتی فرایند نسخ در قرآن» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری پژوهشگاه مطالعات اسلامی و مرکز آموزش مجازی برگزار می‌شود.

خانم طاهره عبداللهی به عنوان ارائه دهنده این کرسی آزاداندیشی و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین علوی مهر، ناقد این جلسه هستند، همچنین خانم شمسی کرمی به عنوان دبیر علمی کرسی حضور دارد.

این نشست روز چهارشنبه 5 شهریور ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://adobevu2.jz.ac.ir:443/r2eufirwi73 در این کرسی آزاداندیشی شرکت کنند.