برگزاری جشن ویژه میلاد حضرت معصومه(س) در مهد كودك شکوفه‌های بهار

جشن میلاد حضرت معصومه

جشن ویژه میلاد حضرت معصومه(س) در مهد كودك شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روبط عمومی و بین‌الملل، مراسم جشن ویژه میلاد حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها همزمان با اولین روز دهه کرامت در مهد كودك شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به مناسبت گراميداشت دهه كرامت و همزمان با روز ولادت کریمه اهل بیت(س)، مراسم جشني با حضور کودکان و نونهالان مهد كودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

اين مراسم با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز شد و با برنامه‌های شاد و متنوعي مانند همخواني سرود كودكانه برای حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، مولودی خواني، جشن تولد و مسايقه رنگ‌آمیزی، جايزه و پذيرايی همراه بود.

مربیان مهدکودک در این مراسم، مختصری از زندگينامه امام هشتم شيعيان امام رضا علیه‌السلام و خواهر بزرگوارشان حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها را برای كودكان توضيح دادند.

این مراسم شاد ویژه دهه کرامت همراه با برنامه‌های متنوع دیگری در روزهای آتی نیز اجرا خواهد شد.