همزمان با گرامیداشت دهه کرامت؛

طرح «خادمان کوچک» با حضور نونهالان شکوفه‌های بهار اجرا شد

طرح خادمان کوچک

طرح «خادمان کوچک» با هدف زیارت و غبارروبی حرم مطهر حضرت معصومه(س) توسط نونهالان مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در ایام دهه کرامت، طرح «خادمان کوچک» با هدف زیارت و غبارروبی حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها با حضور کودکان، مربیان و مسئولان مهدکودک جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

کودکان سه تا پنج ساله، اذن دخول را به همراه مربیان، قرائت کردند و در روز دختر، مضجع شریف حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها را زیارت کردند.

کودکان به صورت گروهی از برنامه‌های متنوع رواق کودک و نوجوان مانند قصه‌گویی، بازی‌های رایانه‌ای، فکری و معرفتی و ایستگاه نقاشی و قصه بهره‌مند شدند.

در ادامه، خادمان کوچک از سایر بخش‌های حرم مطهر از جمله کتابخانه بخش کودک و نوجوان بازدید کردند.

این روز همزمان با ایجاد فضایی شاد، مفاهیم دینی به کودکان آموزش داده شد و با پذیرایی از زائران کوچک به اتمام رسید.