برگزاری درس اخلاق عمومی آفلاین ویژه طلاب جامعه الزهرا(س)

درس اخلاق

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیها السلام از برگزاری درس اخلاق عمومی ویژه طلاب حضوری وغیر حضوری به صورت آفلاین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین علیه‌السلام، عنوان کرد: با توجه به عدم برگزاری کلاس‌های حضوری طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در شرایط اخیر، درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال اول سال تحصیلی 400-1399 به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

سر پرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیها السلام افزود: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی حضوری و غیرحضوری هر هفته روزهای یکشنبه از 23 شهریورماه تا پایان آذر ماه از ساعت 11 به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

حسینی ادامه داد: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://jz.ac.ir/post/7025 در این جلسات شرکت کنند.