برگزاری اولین جلسه کارگاه «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط»

اداره پاسخ به سؤالات دینی

نخستین جلسه کارگاه «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» با حضور 25 استاد پاسخگو به سؤالات دینی و شرعی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «روش‌های پاسخگویی در موضوع حرمت سقط» ویژه اساتید پاسخگوی اداره پاسخ به سؤالات دینی با حضور ۲۵ نفر از اساتید پاسخ به سؤالات برگزار شد.

در ابتدای جلسه، سرکار خانم مؤمنی به بیان آیات و روایات در خصوص افزایش انگیزه به فرزندآوری پرداخت  و در ادامه جلسه سرکار خانم یوسفی مسئله سقط را از منظر فقهی بررسی کرد.

در پایان دو مستند تصویری در خصوص جنایت تسهیل سقط در ایران به نمایش گذاشته شد.

اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا علیهاالسلام با توجه به افزایش آمار پرسشگران در خصوص حرمت و یا جواز سقط مبتنی بر آزمایش‌های غربالگری و غیره، اقدام به برگزاری این کارگاه کرده است.

هدف از برگزاری این کارگاه، فرهنگ‌سازی در خصوص تشویق به فرزندآوری و جلوگیری از سقط است که با تشکیل کارگروه‌های مختلف، کار خود را ادامه خواهد داد.