طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا(س) با حضرت آیت‌الله جوادی آملی دیدار می‌کنند

جوادی آملی

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری دیدار اختصاصی طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضرت آیت الله جوادی آملی همراه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با حضرت آیت الله جوادی آملی روز چهارشنبه، 23 اسفندماه ساعت 12 تا 14 دیدار می‌کنند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در ابتدای این دیدار، نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیت الله جوادی آملی در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا برگزار می‌شود.

طباطبایی با بیان اینکه بانوان طلبه جهت حضور در این دیدار می توانند تا روز سه شنبه، 22 اسفند ماه ثبت نام کنند، یادآور شد: ثبت نام طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جهت اعلام حضور در این برنامه توسط مدارس و مراکز صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه سرویس ایاب و ذهاب برای برنامه مهیا است، گفت: سرویس های نقلیه جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) ساعت 11:40 دقیقه از پایانه به سمت بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا حرکت می‌کنند.