اطلاعیه شیوه پاسخگویی به مراجعه‌کنندگان اداره سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(س)

سنجش و پذیرش

اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام اطلاعیه ای در خصوص شیوه پاسخگویی به مراجعه کنندگان در ایام شیوع بیماری کرونا صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای شیوه پاسخگویی به مراجعه کنندگان را با توجه به محدودیت‌های بهداشتی کشور و وضعیت قرمز شهر قم اعلام کرد.

در این اطلاعیه شیوه پاسخگویی به مراجعه کنندگان ایرانی و غیرایرانی به صورت جداگانه بیان شده است.

طلاب ایرانی

الف: پاسخگویی به سؤالات و ابهامات صرفاً از طریق بخش " ارسال و پیگیری درخواست ها"  در سامانه پذیرش و به صورت غیرحضوری  انجام می‌شود.

ب: در صورتی که به درخواست شما تا 72 ساعت پاسخی داده نشد، می‌توانید برای پیگیری از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با شماره‌های ذیل تماس بگیرید:

32112222 و 32112444 (با پیش شماره  025)

ج: مراجعات حضوری صرفاً برای موارد خاص و ضروری است و فقط از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی پاسخگو هستند.

سامانه پذیرش طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی  http://paziresh.jz.ac.ir آماده اطلاع رسانی و خدمت رسانی است.

طلاب غیرایرانی

الف: پاسخگویی به سؤالات و ابهامات صرفاً از بخش"سامانه پشتیبانی"  در سامانه پذیرش به صورت غیرحضوری  انجام می‌شود.

ب: در صورتی که به درخواست ارسالی شما تا 72 ساعت پاسخی داده نشد می‌توانید برای پیگیری درخواست خود از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای  شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با شماره‌ ذیل تماس بگیرید:

تلفن : 32112474  (با پیش شماره  025)

ج: مراجعات حضوری صرفاً برای موارد خاص و ضروری است و  از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.

سامانه پذیرش طلاب بین الملل جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی  http://www.j-alzahra.org فعالیت دارد.