برگزاری کارگاه مجازی «تصحیح نسخ خطی و فهرست‌شناسی اسلامی»

کارگاه تصحیح نسخ خطی و فهرست‌شناسی اسلامی

کارگاه «تصحیح نسخ خطی و فهرست‌شناسی اسلامی» با حضور اساتید مطرح کشوری طی چهار روز و در 9 جلسه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «تصحیح نسخ خطی و فهرست‌شناسی اسلامی» از سوی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و با همکاری دانشگاه اصفهان، مؤسسه آموزش عالی حوزه علمیه اصفهان و خانه حکمت برگزار می‌شود.

این کارگاه با حضور اساتید مطرح کشوری در 9 جلسه و طی چهار روز از 8 صبح تا 12 در روزهای پنجشنبه 22 و 29 آبان و 6 و 13 آذرماه سال جاری به صورت مجازی(وبینار) برگزار خواهد شد.

در این کارگاه موضوعاتی همچون «کلیات تصحیح نسخ»، «فهرست‌شناسی از آغاز تا پایان دوران قاجار»، «فهرست‌شناسی در یکصد سال اخیر»، «جریان‌شناسی تفاسیر شیعه در طول تاریخ»، «متن و ویژگی‌های متن تصحیح شده»، «تصحیح متن(اهداف، انواع، ابزار و...)»، «آشنایی با ملحقات متن تصحیح شده»، «آشنایی با ویژگی‌های مصحح» و «نسخه‌شناسی قرآن کریم» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به شرکت کنندگان در دوره گواهینامه اعطا می شود و به سه تقریر برتر نیز هدایایی پرداخت خواهد شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی http://qesfahan.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۹۰۲۰۸۸۷۲۳۱ تماس بگیرند.