انتصاب رییس اداره حفاظت فیزیکی جامعه الزهرا

سام

مدیرکل صیانت جامعه الزهرا علیهاالسلام در حکمی آقای محمود سام را به سمت رییس اداره حفاظت فیزیکی این موسسه علمی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، محمود سام در حکمی از سوی حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد رحمتی، مدیرکل صیانت به سمت رییس اداره حفاظت فیزیکی جامعه الزهرا علیهااالسلام منصوب شد.

در بخشی از این حکم انتصاب ضابطه‌مند کردن، کنترل و نظارت بر تردد افراد وسایل نقلیه و محموله ها به محیط و اماکن جامعه الزهرا علیهاالسلام، حفاظت از اماکن و تاسیسات در چارچوب ضوابط و مصوبات ابلاغی، پیگیری تشکیل کمیته پدافند غیرعامل و انجام اقدامات لازم جهت مدیریت حوادث و مدیریت و ساماندهی امور انتظامات از جمله وظایف رییس اداره حفاظت فیزیک برشمرده شده است.

رییس جدید اداره حفاظت فیزیک در پی بازنشسته شدن آقای هادی هدایتی رییس قبلی این اداره به این سمت منصوب شده است.