برگزاری کارگاه مهارت افزایی پژوهشی «یادداشت نویسی علمی»

کارگاه یادداشت نویسی

کارگاه مهارت افزایی پژوهشی «یادداشت نویسی علمی» با حضور استاد هادی منش به صورت مجازی و حضوری با تعداد محدود پژوهشگران و رعایت پروتکل های بهداشتی به مدت دو روز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه مهارت افزایی پژوهشی «یادداشت نویسی علمی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری مرکز حوزوی پژوهش‌های تاریخ اسلام برگزار می‌شود.

این کارگاه به منظور توان‌افزایی پژوهشگران و نویسندگان در نشریات و فضای مجازی و پاسخگویی علمی به شبهات با استفاده از تکنیک های خاص نویسندگی علمی پژوهشی تشکیل می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابوالفضل هادی منش در این کارگاه، یادداشت نویسی را در قالب‌های نقد علمی، چکیده‌نویسی، خلاصه‌نویسی علمی، سرمقاله‌نویسی و یادداشت‌نویسی علمی آموزش خواهد داد.

همچنین خانم ریحانه حقانی، معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام در ابتدای نخستین جلسه این کارگاه به سخنرانی خواهد پرداخت.

این کارگاه به مدت دو جلسه روزهای پنجشنبه ۲۲ و ۲۹ آبان ساعت ۸ تا ۱۲ به صورت مجازی و حضوری به تعداد محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می‌شود.

پژوهشگرانی که در این کارگاه ثبت نام کردند و در دو جلسه حضور داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه دریافت خواهند کرد.