انتصاب «مشاور مدیر جامعه‌الزهرا(س) در امور اجرایی»

حجت الاسلام سعیدی مشاور مدیر جامعه

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی به عنوان «مشاور مدیر در امور اجرایی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سعیدی طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به سمت «مشاور مدیر در امور اجرایی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

در این حکم، بر لزوم شناسایی نقاط قوت و ضعف نظام اداری مالی و امور اجرایی و پشتیبانی و ارائه راهکارهای بهبود وضعیت با هماهنگی مدیران مربوطه، رایزنی با اصحاب فکر و صاحبنظران آشنا به حوزه و جامعه جهت بهبود فرآیندهای مربوط به امور اجرایی و مالی، ارائه راهکارها و طرح های مناسب جهت ایجاد منابع پایدار و جذب کمک‌های خیرین با همکاری بنیاد خیرین و اداره منابع پایدار تأکید شده است.

بر اساس این حکم، انتظار می‌رود همه بخش‌ها و واحدهای جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری و هم‌فکری، گامی جدید به سوی پیشرفت و تحول و بهینه سازی امور بردارند.