مدیرکل جدید روابط عمومی جامعه الزهرا معرفی شد

خوشخو

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا خوش خو به سمت مدیرکل روابط عمومی جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در حکمی حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا خوشخو را به سمت مدیرکل روابط عمومی جامعه الزهرا منصوب کرد.

در بخشی از این حکم انتصاب آمده است: «در جهان معاصر که ارتباطات نقش بسیار تاثیرگذار در همه جوانب زندگی انسان معاصر ایفا می کند روابط عمومی در معرفی شایسته ظرفیت ها و توانمندی های مجموعه و ایجاد ارتباط و و زمینه سازی برای تبادل اطلاعات و تجربیات بین نهادهای همسو و همکاری و تعاون با مجموعه های علمی و فرهنگی و شخصیت ها و فرهیختگان داخلی و خارجی نقش ارجمند و اهمیتی بسزا و انکار ناپذیر دارد.

امید است با استفاده شایسته از تجربیات همکاران و سایر نهادها و بهره بردن از همه ابزارهای نوین عرصه اطلاع رسانی، تحولی در معرفی ظرفیت های فراوان جامعه الزهرا علیهاالسلام در بخش های مختلف صورت پذیرد و زمینه حضور این مجموعه فاخر در همه میادین علمی، فرهنگی و اجتماعی و تصمیم ساز و تصمیم گیر به صورت تاثیرگذار و نقش آفرین فراهم شود.»