از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س):

کارگاه مهارت افزایی پژوهشی «مقاله نویسی علمی» برگزار می‌شود

کارگاه مقاله نویسی علمی

کارگاه مهارت افزایی پژوهشی «مقاله نویسی علمی» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین هادی منش به صورت برخط برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه مهارت افزایی پژوهشی (2) با عنوان «مقاله نویسی علمی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این کارگاه همچون کارگاه پژوهشی «یادداشت نویسی علمی»، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش به بیان بحث پیرامون مقاله نویسی علمی می‌پردازد.

این کارگاه به مدت دو جلسه روزهای پنجشنبه 20 آذر و 4 آذر ساعت ۸ تا ۱۲ به صورت حضوری (به تعداد محدود و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی) و مجازی برگزار می‌شود.

هزینه ثبت نام در این کارگاه 160 هزار تومان است و بانوان طلبه از تخفیف ویژه با هزینه 80 هزار تومان بهره‌مند می‌شوند.

علاقه مندان می‌توانند تا تاریخ 18 آذر با ارسال پیام به شناسه کاربری @salehi6 جهت ثبت نام و دریافت شماره حساب اقدام کنند.