اعلام برگزیدگان نخستین مرحله سیر مطالعاتی تفسیر نمونه

تفسیر نمونه

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از اعلام نتایج اولین مرحله دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اهمیت و ضرورت آشنایی طلاب با مباحث تفسیر تربیتی قرآن کریم در راستای استفاده فردی و تبلیغی آنان، «دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه» به همّت اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از آذرماه سال جاری برگزار شده است.

وی با اعلام خبر برگزیدگان مرحله اول این دوره تصریح کرد: ضمن تبریک به این طلاب گرانقدر، برگزیدگان می‌توانند جهت دریافت هدایای خود در فروردین سال 97 به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی مراجعه کنند.

طباطبایی با اشاره به قرار گرفتن پرسشنامه مرحله دوم روی سایت، مهلت شرکت در مرحله دوم را تا 25 اسفند ماه اعلام کرد و افزود: امکان پیوستن افرادی که از مراحل قبل جامانده اند با ارائه پاسخنامه مرحله قبل همراه با پاسخنامه این دوره نیز وجود دارد.

وی یادآور شد: شرکت کنندگان می‌توانند پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث به نشانی quran@jz.ac.ir ارسال کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر باشماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت مشاهده جدول برگزاری مراحل دوره این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.

برگزیدگان مرحله اول سیر مطالعاتی تفسیر نمونه

مدرسه