آغاز ثبت نام دوره‌های قرآنی آموزشگاه قرآن هدی ویژه بزرگسالان

ثبت نام آموزشگاه قرآن هدی

ثبت نام دوره‌های قرآنی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی ویژه بزرگسالان در 6 دوره آموزشی به صورت مجازی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم کرباسی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره‌های مجازی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی ویژه بزرگسالان آغاز شده و تا ۵ دی ادامه دارد.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی افزود: آموزش این دوره‌ها به صورت مجازی و از طریق درگاه اسکای روم صورت می‌گیرد.

کرباسی با اشاره به برگزاری 6 دوره آموزشی، گفت: در این فراخوان، علاقه مندان می‌توانند در دوره‌های «روخوانی و روانخوانی»، «تجوید»، «حفظ»، «آموزش مفاهیم»، «کارگاه تجوید» و «تربیت معلم روخوانی و روانخوانی» ثبت نام کنند.

وی با بیان اینکه ثبت نام به صورت تلفنی انجام می‌شود، یادآور شد: متقاضیان این دوره می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 12 با شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱ و ۰۲۵۳۲۹۰۳۴۰۸ تماس بگیرند.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی بیان داشت: کلاس‌های هر دوره در صورت به حدنصاب رسیدن دی ماه برگزار می‌شود.