از سوی مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی؛

کارگاه «مهارت‌های سازگاری در روابط همسران» برگزار می‌شود

کارگاه مشاور خانواده

مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی از برگزاری کارگاه مشاوره خانواده با عنوان «مهارت‌های سازگاری در روابط همسران» در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم طاهره ماهروزاده روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری کارگاه مشاوره خانواده در این مرکز، عنوان کرد: مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی در راستای نیازسنجی طلاب رشته تعلیم و تربیت اسلامی و با هدف ارتقای علمی آموزشی بانوان طلبه، کارگاه تخصصی «مهارت‌های سازگاری در روابط همسران» برگزار می‌شود.

مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی افزود: در این کارگاه، 40 نفر از طلاب سطح سه این مرکز ثبت نام کردند.

ماهروزاده افزود: این کارگاه از 22 مردادماه تا 4 شهریورماه با حضور سرکار خانم نوری استاد جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی واقع در طبقه چهارم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.