همزمان با سالروز میلاد امام رضا(ع)؛

آموزشگاه امام رضا(ع) سراسر جشن و سرور شد

میلاد امام رضا

آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام در سالروز ولادت باسعادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام سراسر شادی و سرور شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در سالروز میلاد خجسته هشتمین اختر تابناک اسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام، مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام، سراسر جشن و سرور بود.

در این مراسم که از سوی اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام و با همکاری اداره کل فرهنگی برگزار شد، عطرافشانی با عطر حرم، دود اسفند، پخش صوت نقاره‌خانه و مداحی مداحان اهل بیت علیهم‌السلام، حال و هوای خاصی به آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام داد.

این مراسم که به مدت نیم ساعت برگزار شد، با مولودی‌خوانی مداحان اهل بیت علیهم‌السلام سرکار خانم‌ها کریم‌پور و احسانی و همچنین پخش شیرینی و شربت همراه بود.