استاد جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد:

شخصیت سیاسی و اجتماعی امام راحل(ره) نباید مورد غفلت قرار گیرد

جامعه الزهرا

استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با بیان اینکه شخصیت سیاسی و اجتماعی امام راحل(ره) نباید مورد غفلت قرار گیرد، بانوان طلبه را به مطالعه کتاب «آیین دانشوری در سیره امام خمینی(ره)» توصیه کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «عابدی» استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز دوشنبه در جلسه درس اخلاق طلاب مدرسه علمیه نیمه وقت عصر که در آمفی تئاتر طبه سوم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار شد، به بررسی شخصیت امام خمینی(ره) پرداخت.

استاد اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) ضمن معرفی کتاب «آیین دانشوری در سیره امام خمینی(ره)» نوشته رسول سعادتمند به دانش‌پژوهان توصیه کرد که حالات مختلف زندگی امام خمینی(ره) به ویژه زندگی طلبگی ایشان را مورد مطالعه قرار دهند.

عابدی با بیان اینکه بعد شخصیت سیاسی و اجتماعی امام راحل(ره) نباید مورد غفلت قرار گیرد، تصریح کرد: امام خمینی(ره) بصیرت خاصی نسبت به مسائل داشتند.

وی افزود: بسیاری از شخصیت ها و اندیشمندان کشورهای مختلف، خواهان شناخت شخصیت این مرد بزرگ بودند و از رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) تقاضا می‌کردند افرادی را جهت شناخت شخصیتی امام راحل(ره) به کشورشان معرفی کنند.

استاد اخلاق جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به خاطراتی از اندیشمندان غیرایرانی درباره امام خمینی(ره) اشاره کرد و به تبیین ابعاد شخصیتی ایشان اشاره کرد.