اطلاعیه صدور مدرک کارشناسی ارشد رشته‌های «شیعه شناسی» و «اخلاق و تربیت اسلامی» ویژه طلاب غیرایرانی

اطلاعیه صدور مدرک کارشناسی ارشد طلاب غیرایرانی

اطلاعیه صدور مدرک کارشناسی ارشد ویژه طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا علیهاالسلام در رشته‌های «شیعه شناسی» و «اخلاق و تربیت اسلامی» از سوی معاونت آموزشی تربیتی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اطلاعیه صدور مدرک کارشناسی ارشد ویژه طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی معاونت آموزشی تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

در این اطلاعیه آمده است:

معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام به منظور پیگیری وساماندهی مدرک رشته‌های «اخلاق و تربیت اسلامی» و «شیعه‌شناسی»، در نظر دارد فرصتی ویژه برای دریافت مدرک واجدین شرایط رشته‌های مذکور اختصاص دهد. لذا نسبت به ثبت نام و اسکن مدارک در اسرع وقت در زمان معین شده اقدام و در غیر این صورت و بروز مشکلات، مسئولیت آن به عهده دانش‌پژوه خواهد بود.

صدور مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های مذکور منوط به داشتن مدرک کارشناسی المصطفی(ص) و تکمیل نواقصی امتحانی و دیگر شرایط لازم است.

لذا فارغ التحصیلان فاقد مدرک کارشناسی، لازم است پس از ثبت‌نام، ابتدا نسبت به دریافت مدرک کارشناسی المصطفی(ص) اقدام نمایند.

شرایط ثبت نام ویژه فارغ التحصیلان  سطح سه رشته‌های «شیعه شناسی» و «اخلاق و تربیت اسلامی» و دانش‌پژوهان فاقد پایان‌نامه رشته‌های مذکور است.

مدارک  ثبت نام شامل:

1-اسکن صفحه مشخصات پاسپورت قدیم و جدید؛

2- اسکن صفحه اقامت سه ساله تحصیلات سطح سه؛

3-اسکن صفحه مشخصات والدین (پدر و...) مخصوص دانش‌پژوهان پاکستان و هندوستان؛

4-اسکن تصویر پرسنلی جدید؛

5- اسکن مدرک تحصیلی دیپلم؛

6-اسکن مدرک پیش دانشگاهی برای دانش‌پژوهان غیر ایرانی که دارای دیپلم ایرانی هستند؛

7- اسکن مدرک سطح 2 جامعه و کارشناسی المصطفی (ص)

زمان ثبت نام:

*شروع: 1 دی ماه  1399  مطابق با 21 دسامبر 2020

*اتمام: 20 اسفند 1399 مطابق 10 مارس 2021

مراحل ثبت نام:

1-اسکن تمامی مدارک مورد نیاز و تبدیل به فایل فشرده با پسوند zip   یا RAR

2-مراجعه به آدرس ذکر شده در اطلاعیه مورد نظر :

3-یا مراجعه به سایت اطلاع رسانی سنجش و پذیرش ویژه دانش‌پژوهان غیر ایرانی به آدرس www.j-alzahra.org

و انجام مراحل ذیل؛

- انتخاب منوی پیشتیبانی/ گزینه «درخواست مدرک تحصیلی المصطفی» در سایت مذکور؛

- تکمیل اطلاعات درخواستی و پیوست نمودن فایل فشرده مدارک در انتهای صفحه؛

* حداکثر انداره هر فایل در هر پیوست 2mb (دو مگابایت) می‌باشد؛

* در صورت بالا بودن حجم فایل‌ها لازم است مدارک به چند فایل فشرده تبدیل شود؛

* تمامی اطلاعات و مدارک در یک درخواست ارسال شود.

* در صورت تکمیل بودن مدارک، درخواست ارسال شده توسط کارشناس مربوطه بررسی شده و نتیجه درخواست برای داوطلب ارسال خواهد شد؛ لذا جهت پیگیری درخواست خود در سامانه لازم است در پایان ثبت نام کد پیگیری را یادداشت نمایید.

* سامانه ثبت نام پس از تاریخ مذکور بسته می‌شود و دیگر امکان درخواست ثبت نام صدور مدرک کارشناسی ارشد وجود نخواهد داشت.

تذکرات مهم:

* مهلت تکمیل نواقصی دروس (کارشناسی و کارشناسی ارشد) و دفاع از پایان‌نامه حداکثر تا تاریخ 31 شهریورماه 1400 مطابق با 22 سپتامبر 2021 می‌باشد؛

ثبت‌نام سایر دانش‌پژوهان رشته‌های مذکور در صورت نبود «مشکل آموزشی» و «تغییر رشته» بلامانع است و درخواست‌ها در کمیسیون مواردخاص بررسی خواهد شد.