بازدید جمعی از اساتید و طلاب کشور پاکستان از جامعه‌الزهرا(س)

بازدید-اساتید  وطلاب پاکستان

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، 10 نفر از اساتید و طلاب کشور پاکستان از جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.

در این بازدید که با برنامه‌ریزی مؤسسه الحکمه جامعه‌المصطفی‌العالمیه انجام شد، مهمانان با محیط علمی و فرهنگی مؤسسه علمی حوزوی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها آشنا شدند.

در جریان این بازدید، مهمانان در مجتمع آموزشی تربیتی هدی وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور یافتند و در جشن فارغ‌التحصیلان قرآنی شرکت کردند، همچنین مسئول آموزشگاه تخصصی قرآن کریم این مجتمع به سؤالات بازدیدکنندگان درباره نحوه آموزش وحفظ و قرائت قرآن پاسخ داد.

این گروه از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله پژوهشگاه حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری، آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام و خوابگاه حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.