برگزاری مراسم مجازی یادواره اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

پرواز ققنوس

مدیر دبیرستان دوره اول هدی از برگزاری مراسم مجازی یادواره اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با عنوان «پرواز ققنوس» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم مریم ملقن روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: همزمان با نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مراسم مجازی یادواره شهدا با عنوان «پرواز ققنوس» برگزار می‌شود.

مدیر دبیرستان دوره اول هدی افزود: این مراسم روز شنبه 13 دی ماه، ساعت 10:30 به صورت پخش زنده از سایت مجتمع هدی منتشر می‌شود.

ملقن افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین ملکی به عنوان سخنران مراسم حضور دارد، همچنین در این مراسم، برنامه‎های دانش‌آموزی همچون نماهنگ، سرود و غیره اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: این برنامه به صورت پخش زنده از سایت مجتمع هدی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت حضور در این مراسم می‌توانند از طریق سامانه پخش زنده مجتمع هدی در مراسم شرکت کنند.

مدیر دبیرستان دوره اول هدی اضافه کرد: همچنین علاقه مندان می‌توانند به سایت مجتمع هدی به نشانی http://www.hodaschools.ir مراجعه کرده و بخش پخش زنده را از منوی بالای سایت انتخاب نمایند.