برگزاری جشن میلاد حضرت رضا(ع) در مهد كودك شکوفه‌های بهار

IMG_6128

جشن ویژه میلاد حضرت رضا علیه‌السلام در مهد كودك شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کودکان و نونهالان مهد کودک شکوفه‌های بهار میزبان جشن میلاد امام رضا علیه‌السلام بودند.

این جشن همزمان با سالروز میلاد باسعادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام و کودکان، نونهالان و کارمندان مهد شکوفه‌های بهار در این مراسم شرکت کردند.

این مراسم با تلاوت قرآن کریم آغاز شد و با سرود، مولودی‌خوانی و مدیحه‌سرایی ا ز مقام شامخ امام رضا علیه‌السلام ادامه یافت، همچنین مربیان مهد به تبیین ویژگی ها و خصوصیات آن حضرت به زبان کودکانه پرداختند.

این جشن با برنامه‌های متنوع از جمله سرود، اجرای مسابقه و اهدای جوایز به تمامی شرکت‌کنندگان به مناسبت ولادت امام رضا علیه‌السلام همراه بود.

در ادامه مراسم، اختتامیه نمایشگاه دهه کرامت نیز در روز جشن میلاد حضرت رضا علیه‌السلام انجام شد.

در این نمایشگاه، کودکان عروسک‌های خود را به حجاب مزیّن کرده و در نمایشگاه شرکت داده بودند و در روز پایانی و در مراسم اختتامیه نمایشگاه، به قید قرعه به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

IMG_6137

IMG_6155