اعلام نتایج قرعه‌کشی وام طلاب جامعه‌الزهرا(س)/اعطای وام قرض الحسنه به 700 بانوی طلبه

وام قرض الحسنه

خانم معلمی با بیان اینکه 700 نفر از بانوان طلبه متقاضی وام قرض الحسنه وام دریافت می‌کنند، گفت: پس از قرعه کشی از میان سه هزار و 500 طلبه، 400 نفر جهت دریافت وام 5 میلیون تومانی و 300 نفر جهت دریافت وام 8 میلیون تومانی به قید قرعه، انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی، خانم سمیه معلمی در گفتگو با واحد خبر ضمن تشکر از پیگیری ها و حمایت های مدیریت محترم جامعه الزهرا علیهاالسلام در خصوص اخذ اعتبار ویژه طلاب، اساتید و کارکنان، عنوان کرد: نتایج قرعه کشی وام قرض‌الحسنه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام مشخص شد.

مدیر اداره رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: سه هزار و 500 طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام متقاضی وام قرض‌الحسنه بودند که به قید قرعه، 400 نفر جهت دریافت وام  5 میلیون تومانی و 300 نفر جهت دریافت وام 8 میلیون تومانی انتخاب شدند.

معلمی با بیان اینکه به منتخبان قرعه کشی، پیامک ارسال شده است، تصریح کرد: برندگان دریافت وام 5 میلیون تومانی از سوی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با بانک های مربوطه معرفی می‌شوند؛ نحوه دریافت وام 8 میلیون تومانی هم متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی در پایان یادآور شد: مراحل اداری و پرداخت وام متعاقبا به برندگان اعلام خواهد شد.