انتصاب «رئیس اداره رفاه و تعاون جامعه‌الزهرا(س)»

حسینی یزدی

آقای سید محمد حسن حسینی یزدی طی حکمی به عنوان «رئیس اداره رفاه و تعاون جامعه‌الزهرا(س)» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، جناب آقای براتعلی چراغی، مدیر کل امور اداری و منابع انسانی طی حکمی، جناب آقای سید محمد حسن حسینی یزدی را به سمت «رئیس اداره رفاه و تعاون جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم، بر لزوم شناخت و بهره‌گیری از توانمندی‌ها و قابلیت‌های موجود و تمرکز بر رفع دغدغه‌ها و نیازهای معیشتی و رفاهی به ویژه استقرار سامانه یکپارچه خدمات رفاهی به منظور ارائه هر چه بهتر و عادلانه‌تر خدمات رفاهی، تفریحی، درمانی و ورزشی برای کارکنان، اساتید و خانواده‌های آنان و همچنین بازنشستگان تصریح شده است.

همچنین در این حکم از خدمات ارزشمند جناب آقای عبدالله اسلامی در مدت مسئولیت ایشان در این سمت قدردانی شد.