دفاع از پایان‌نامه «خداشناسی و خداگرایی فطری از دیدگاه علامه مصباح یزدی و مقایسه آن با کهن الگوی خدا از دیدگاه یونگ»

خدا شناسی وخداگرایی فطری از دید گا علامه مصباح یزدی ومقایسه آن باکهن الگوی خدا از دیدگاه یونگ (2)

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «خداشناسی و خداگرایی فطری از دیدگاه علامه مصباح یزدی و مقایسه آن با کهن الگوی خدا از دیدگاه یونگ» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه کلام اسلامی با موضوع «خداشناسی و خداگرایی فطری از دیدگاه علامه مصباح یزدی و مقایسه آن با کهن الگوی خدا از دیدگاه یونگ» با ارائه خانم نجمه اله یاری برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد ابوترابی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدناصر سقای بی ریا، استاد مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حسن عالم، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 8 بهمن ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.