برگزاری جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی «تبیین بازدارندگی اخلاقی قرآن و مقایسه آن با مکاتب بشری»

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع تبیین بازدارندگی اخلاقی قرآن و مقایسه آن با مکاتب بشری یکشنبه12بهمن99ساعت 11

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، رساله علمی سطح چهار رشته علوم و معارف قرآنی با موضوع «تبیین بازدارندگی اخلاقی قرآن و مقایسه آن با مکاتب بشری» پیش دفاع می‌شود.

سرکار خانم ربابه شاهمرادی، ارائه دهنده این رساله علمی است و حجت‌الاسلام والمسلمین مهراب صادق نیا به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری پور به عنوان مشاور پایان نامه هستند.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل داراب کلایی و حجت‌الاسلام والمسلمین صالح قنادی، به عنوان داوران این رساله علمی حضور دارند.

این جلسه، روز یکشنبه 12 بهمن ساعت 11 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.