آغاز ثبت نام ترم بهار آموزشگاه زبان هدی

آموزشگاه تخصصی زبان ترم بهار

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم بهار ویژه خواهران در رده سنی 8 سال به بالا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره‌های مجازی ترم بهار آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی در مقطع سنی 8 سال به بالا آغاز شده است.

مدیر آموزشگاه زبان‌های خارجی هدی افزود: ثبت نام این دوره که به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود، شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره، آلمانی و چینی است.

باغ شیخی با بیان اینکه مهلت ثبت نام تا 30 بهمن است، گفت: کلاس های این دوره از اوایل اسفند آغاز شده و تا اوایل خرداد سال آینده ادامه دارد.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۳ با دفتر آموزشگاه  به شماره های ۳۲۹۳۵۶۷۷ و ۳۲۱۱۲۰۱۰ تماس بگیرند.