انتصاب «سرپرست اداره امور حقوقی جامعه‌الزهرا(س)»

انتصاب 114

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدهادی موسوی از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به سمت «سرپرست اداره امور حقوقی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام طی حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدهادی موسوی را به سمت «سرپرست اداره امور حقوقی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

در این حکم به موضوعاتی چون لزوم بررسی و پیگیری پرونده‌های حقوقی، بررسی و انطباق قراردادها و توافق‌نامه‌های تعهدآور فراسازمانی واحدهای مختلف با ضوابط و مقررات بالادستی، معاضدت قضایی به اساتید، طلاب و کارکنان و اقدام به موقع در ارائه گزارشات مربوطه به مدیریت اشاره شده است.

همچنی در این حکم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین خطیبی نژاد که عهده‌دار این مسئولیت بوده و به افتخار بازنشستگی نائل گشته است، قدردانی شد.