برگزاری سلسله نشست‌های «روش‌های فهم قرآن»

سلسله نشست های فهم قرآن

نخستین نشست از سلسله نشست‌های روش‌های فهم قرآن با موضوع «ارائه و بررسی روش‌های تدبر در قرآن کریم» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سلسله نشست‌های روش‌های فهم قرآن از سوی مدرسه علمیه صالحات و با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم، معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و موسسه قرآنی تمهید برگزار می‌شود.

موضوع اولین نشست از این سلسله نشست ها، «ارائه و بررسی روش‌های تدبر در قرآن کریم» است که آقای احمدرضا اخوت، نویسنده کتاب‌های روش‌های تدبر در قرآن به ارائه این مبحث می‌پردازد و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حامد ‌‌معرفت به عنوان ناقد نشست حضور دارد.

شرکت حضوری در این نشست به جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی محدود است و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال پیام به شناسه کاربری @a_mini در پیام رسان ایتا ثبت نام کنند.

این نشست روز دوشنبه 27 بهمن ساعت 14 تا 18 در مؤسسه بین المللی علوم وحیانی اسراء واقع در بلوار 75 متری عمار یاسر برگزار می‌شود.

این نشست به صورت مجازی هم برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق http://el.esra.ir/ch/hmayesh در نشست شرکت کنند.