دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی برگزار می‌کند:

نشست علمی «بررسی ابعاد حقوقی و بین المللی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی»

نشست علمی بررسی ابعا حقوقی و بین المللی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

نشست علمی «بررسی ابعاد حقوقی و بین المللی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی میرمحمدی و آقای دکتر غلامعلی قاسمی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی «بررسی ابعاد حقوقی و بین المللی شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» از سوی معاونت آموزش و پژوهش و با همکاری امور بین المللی دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید مصطفی میرمحمدی، دانشیار حقوق بین المللی دانشگاه مفید و جناب آقای دکتر غلامعلی قاسمی، دانشیار حقوق بین المللی دانشگاه قم به ارائه مباحث این نشست می پردازند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمحسن سلطانی، مدیر گروه حقوق خصوصی دانشکده هدی به عنوان دبیر علمی نشست حضور دارد.

این نشست روز چهارشنبه 29 بهمن ساعت  9 تا 10:30 در دانشکده هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این نشست به صورت مجازی فراهم شده است و به صورت زنده از طریق سایت https://www.aparat.com/hedo.jz.ac.ir پخش خواهد شد.