برگزاری کرسی آزاداندیشی «نقد و بررسی اندیشه محمد سعید عشماوی در کتاب حقیقه الحجاب و حجیه الحدیث»

کرسی آزاداندیشی13

کرسی آزاداندیشی «نقد و بررسی اندیشه محمد سعید عشماوی در کتاب حقیقه الحجاب و حجیه الحدیث» با ارائه خانم موسوی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سیزدهمین کرسی آزاداندیشی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «نقد و بررسی اندیشه محمد سعید عشماوی در کتاب حقیقه الحجاب و حجیه الحدیث» از سوی معاونت پژوهش و با همکاری گروه علمی پژوهشی تفسیر پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سرکار خانم زهرا سادات موسوی، دانش پژوه دکتری تفسیر تطبیقی مجتمع آموزشی بنت الهدی به عنوان ارائه دهنده و حجت الاسلام والمسلمین سید حسین شفیعی دارابی، استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان ناقد در این جلسه حضور دارند، همچنین سرکار خانم فرزانه سبحانی به عنوان دبیر علمی این کرسی است.

این کرسی آزاداندیشی روز چهارشنبه 6 اسفند، ساعت 9:30 تا 11 در سالن جلسات پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy به صورت مجازی در این نشست شرکت کنند.