از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود؛

کرسی آزاداندیشی 14

کرسی آزاداندیشی «تبیین و بازخوانی روش‌های آموزشی تربیتی ائمه اطهار علیهم‌السلام» با ارائه خانم اعظم ابوالحسن عراقی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کرسی آزاداندیشی «تبیین و بازخوانی روش‌های آموزشی - تربیتی ائمه اطهار علیهم‌السلام» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی حوزه های علمیه برگزار می‌شود.

سرکار خانم اعظم ابوالحسن عراقی به عنوان ارائه دهنده این کرسی و سرکار خانم زهرا مهرجویی، ناقد این کرسی است، همچنین خانم نجمه صالحی، دبیر علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی آزاداندیشی روز سه شنبه 12 اسفند ساعت 8 تا 10 به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این جلسه به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این جلسه شرکت کنند.