فراخوان مقاله کنگره بین المللی «ام المؤمنین خدیجه کبری(س)؛ بانوی اول اسلام»

کنگره بین المللی حضرت خدیجه

کنگره کنگره بین المللی «ام المؤمنین خدیجه کبری(س)؛ بانوی اول اسلام» در روز 3 اردیبهشت 1400 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کنگره بین المللی «ام المؤمنین خدیجه کبری(س)؛ بانوی اول اسلام» فراخوان مقاله داد.

محورهای و موضوعات کنگره شامل «اربعین بستر معرفی حضرت خدیجه علیهاالسلام به عنوان الگوی زن مسلمان»، «نقش حضرت خدیجه علیهاالسلام در دفاع از اسلام و پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم» و «حضرت خدیجه علیهاالسلام از نگاه پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و اهل بیت علیهم‌السلام» است.

مهلت ارسال چکیده مقالات (700 تا هزار کلمه) تا تاریخ 22 فروردین 1400 به ایمیل arbaeenalhussain@gmail.com است.

زمان برگزاری کنگره بین المللی ام المؤمنین خدیجه کبری(س)، 3 اردیبهشت 1400 است و این کنگره از طریق تلویزیون اینترنتی عبرات به آدرس abarat.tv به صورت زنده پخش می‌شود.

معاونت بانوان ستاد فرهنگی اربعین، بنیاد بین‌المللی اربعین، مرکز الحوراء زینب وابسته به آستان مقدس امام حسین علیه‌السلام، جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد پژوهش‌های رضوی، پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، بسیج اساتید دانشگاه‌های تهران بزرگ، سازمان بسیج طلاب و روحانیون، جامعه المصطفی العالمیه و مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام در برگزاری کنگره بین المللی «ام المؤمنین خدیجه کبری(س)؛ بانوی اول اسلام» مشارکت دارند.