از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) اعلام شد:

فراخوان ثبت نام در طرح خداپسندانه و نیکوکارانه «برکت»

طرح برکت

فراخوان شرکت در طرح خداپسندانه و نیکوکارانه برکت از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) به ادارات دولتی، شرکت‌ها و مؤسسات اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، فراخوان ثبت نام و شرکت در طرح برکت از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ویژه کارمندان و افراد خیر اعلام شد.

بر اساس این طرح، کارمندان دولتی، شرکتی و مؤسسات، داوطلبانه و به صورت مکتوب، اجازه کسر و برداشت مبلغ مشخصی از حقوق ماهیانه خود را به عنوان صدقه جهت واریز به کمیته امداد امام خمینی (ره) به امور مالی سازمان مربوطه می دهند.

در این طرح، به صورت اتوماتیک مبلغی از حقوق ماهیانه کارکنان این نهاد کسر و به حساب امداد واریز می‌شود تا جهت رسیدگی و حل مشکلات نیازمندان هزینه شود.

فرآیند اجرای طرح برکت

نمایندگان نهادها در این طرح نسبت به ثبت نام متقاضیان اقدام کرده و میزان تعهد کارمندان جهت کسر از حقوق به صورت ماهیانه و واریز آن به حساب کمیته امداد را ثبت می کنند.

در پایان هر ماه، حوزه امور مالی وجوه جمع‌آوری شده را به حساب کمیته واریز می‌کند.

با توجه به استقبال کارکنان کمیته امداد از این طرح و سایر مردم خیر و نیکوکار مانند کسبه محترم و مشاغل آزاد و حتی بانوان تحت عناوین مختلف از جمله آبونمان ماهیانه، زمینه لازم برای پرداخت رقم مشخصی به حساب این نهاد در برخی از استان ها فراهم شده است.

نحوه مصرف درآمد طرح ها

رفع نیازهای عمومی محرومان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)

مزایای طرح

این طرح به دلیل ماهیت آن از مزایای خاصی برخوردار است که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

- کم هزینه بودن اجرای طرح

- سهولت اجرا