خط حزب‌الله ۲۸۴ | این حرف قطعی است

نشریه خط حزب الله 284

شماره دویست‌ و هشتاد و چهارم هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «این حرف قطعی است» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، رهبر انقلاب از نوزدهم دی‌ماه ۱۳۹۹ پس از گمانه‌زنی‌هایی در فضای سیاسی کشور پیرامون رفتار جمهوری اسلامی در قبال برجام، «حرف قطعی» جمهوری اسلامی در این زمینه را بیان کردند. این سیاست قطعی پس از آن در سخنرانی‌های رهبر انقلاب مجددا مورد تاکید قرار گرفت.

خط حزب‌الله در این شماره بیانات رهبر انقلاب برای صیانت از حق غصب شده ملت ایران و تأکید بر رفع همه تحریم‌ها در عمل و راستی آزمایی از سوی ایران را مرور کرده است.

در آستانه‌ی روز ارتش جمهوری اسلامی ایران خط حزب‌الله گزیده‌ای از بیانات سال ۱۳۸۱ رهبر انقلاب در دیدار جمعی از روحانیون و نمایندگان ولی فقیه در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، را برای نخستین بار منتشر کرده است.

خط حزب‌الله براساس بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم، سخن هفته این شماره‌ را به بررسی موضوع «هدایت قرآنی» اختصاص داده است.

شماره این هفته خط حزب‌الله به روح مطهر شهید مدافع حرم سیدجلال حبیب‌الله پور تقدیم می‌شود.

برای دسترسی به آرشیو نشریه می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

دریافت «خط حزب‌الله» نسخه مطالعه | نسخه چاپی