از سوی اداره امور اساتید جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود:

ششمین دوره آموزشی «طرح معرفت» ویژه اساتید

جامعه الزهرا

رئیس اداره امور اساتید جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها از برگزاری ششمین دوره آموزشی «طرح معرفت» و کارگاه آشنایی با نرم‌افزارهای علوم اسلامی ویژه اساتید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی رسولی نیا روز سه‌شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ششمین دوره طرح معرفت با محوریت «اندیشه‌های بنیادین اسلامی» ویژه اساتید برگزار می‌شود.

رئیس اداره امور اساتید جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: این دوره از 4 شهریورماه آغاز شده و تا 19 شهریورماه به مدت دو هفته ادامه دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رسولی نیا با اشاره به حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در این طرح، گفت: در این دروه، «معرفت‌شناسی» با حضور استاد جهان‌بین، «خداشناسی فلسفی» با حضور استاد حسین مظفری، «فلسفه اخلاق» با حضور استاد اکبر پیروی سنگری و «فلسفه حقوق» با حضور استاد محمد رضا باقر زاده برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: همزمان، جهت آشنایی بیشتر اساتید با نرم‌افزارهای آموزشی، کارگاهی به همین منظور با عنوان آشنایی با نرم افزارهای علوم اسلامی توسط استاد اکبری به مدت یک هفته برگزار می‌شود.