20 شهریور؛ آغاز ثبت نام مهدکودک شکوفه‌های بهار

ثبت نام مهدکودک

مدیر اداره کل امور طلاب و خانواده، زمان ثبت نام اینترنتی مهدکودک شکوفه‌های بهار را 20 شهریورماه اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: ثبت نام مهد کودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از روز سه شنبه 20 شهریورماه آغاز می‌شود.

مدیر کل امور طلاب و خانواده اظهار داشت: در این مهد کودک، نوباوگان و نونهالان 6 ماه تا پنج سال در دو نوبت صبح و عصر پذیرش می‌شوند.

عرب خزائلی با بیان اینکه مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، افزود: علاقه‌مندان جهت ثبت نام به سامانه ثبت نام مهد کودک به نشانی https://mahd.jz.ac.ir مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه تنها با دریافت کد رهگیری، ثبت نام کودک قطعی می‌شود، از متقاضیان درخواست کرد در جهت تعامل مناسب و سازنده با مهد کودک شکوفه‌های بهار، آیین‌نامه ضوابط و مقررات این مجموعه را با دقت مطالعه کرده و پس از فراهم کردن مدارک مورد نیاز، برای ثبت نام اقدام کنند.