رساله علمی سطح 4

با توجه به راه اندازی سامانه پایان نامه، کلیه مراحل انجام رساله علمی به صورت سیستمی انجام می گیرد، لذا فرم­ ها به صورت کپی یا از طریق ایمیل پذیرفته نمی­ شود. و همه طلاب موظفند از طریق سامانه پایان نامه اقدام نمایند.

البته جهت آشنایی و سهولت کار، نمونه فرم­ های سامانه در این قسمت قرار داده شده است.که ابتدا مطالب خود را در این فرم ها تایپ نمایید تا در هنگام استفاده از سامانه، مطالب تایپ شده در سامانه کپی نمائید.

قابل ذکر است که فرم های: «طرح اجمالی» ، «طرح تفصیلی» و «گزارش پیشرفت» به گونه ای طراحی شده اند که فقط امکان تایپ اطلاعات مورد نظر را به شما می دهد. از این رو تغییر دیگر قسمت های فرم و صفحه بندی آن ممکن نیست. جهت تایپ اطلاعات مورد نظر، روی قسمت مشخص کلیک نمایید و در کادری که نمایان می شود، اطلاعاتتان را وارد نمایید. قلم در نظر گرفته شده، BMitra می باشد.

تذکرات لازم در مورد جلسه پیش دفاع و مراحل پس از آن:

الف) زمان بندی جلسه پیش­ دفاع (حداکثر ۸۰ دقیقه) به ترتیب ذیل:

۱. تلاوت قرآن توسط دبیر جلسه؛

۲. گزارش مهم­ترین یافته ­های علمی رساله، توسط طلبه (۱۰ الی ۱۵ دقیقه)؛

۳. نقد رساله علمی توسط اساتید محترم داور، هر یک به مدت (۲۵ الی ۳۰ دقیقه)؛

۴. تعیین زمان جلسه دفاعیه توسط اساتید و نماینده اداره پایان ­نامه (دبیر جلسه)؛

ب) زمان­بندی جلسه دفاعیه (حداکثر ۱۰۰ دقیقه) به ترتیب ذیل:

۱.  تلاوت قرآن توسط دبیر جلسه؛

۲. گزارش در مورد اصلاحات انجام گرفته، توسط طلبه (۱۰ دقیقه)؛

۳. نقد رساله علمی توسط اساتید محترم داور، هر یک به مدت (۲۰ دقیقه)؛

۴. دفاع طلبه از رساله علمی و پاسخ گویی به نقدها و اشکالات وارد شده بر رساله علمی (۱۰ دقیقه)؛

۵.   دفاع استاد راهنما و مشاور از رساله علمی (هر یک به مدت ۲۰ دقیقه)؛

۶.   مشورت اساتید برای ارزیابی و تشخیص امتیاز؛

۷.   قرائت صورت جلسه و اعلام نمره توسط نماینده اداره پایان­ نامه (دبیر جلسه)؛

ج) بعد از برگزاری جلسه دفاعیه:

۱. یک نسخه از رساله به همراه فیش بانکی واریزی به شماره حساب ۰۱۰۸۲۴۹۹۴۵۰۰۶ (بانک ملی به مبلغ 25هزار تومان) به نام جامعةالزهرا به اداره پایان­ نامه تحویل داده شود. همچنین ارائه سی ­دیword  و pdf پایان­نامه به اداره پایان­ نامه ضروری است.

تذکر: در صورتیکه طلبه نیاز به نسخه صحافی شده برای خودش نیز دارد، باید مبلغ 35 هزار تومان برای این نسخه به شماره فوق واریز کند که هزینه مجموع دو نسخه 60 هزار تومان خواهد شد.

۲. جهت ارسال مدارک برای صدور دانشنامه (مدرک تحصیلی) با اداره خدمات آموزشی، شماره تلفن­های: ۲۲- ۳۲۱۱۲۳۲۱ تماس حاصل نمائید.