دوفصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» به پله پانزدهم رسید

1

به گزارش روابط عمومی، پانزدهمین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامي منتشر شد.

در این شماره مقالاتی با عناوین زیر منتشر شده است:

«انواع مسئولیت تشکیل خانواده در فقه نظام جامع خانواده» سيد محمد طباطبائي/ سید منذر حکیم

«تزاحم اشتغال و فرزندپروری مادران شاغل و ارائه الگوی متناسب در فقه و حقوق» فائزه سادات عظیم زاده اردبیلی/ لیلا بهرامی

«نقش رعایت حریم های ارتباطی بر کیفیت محیط شغلی زنان شاغل» مژگان کارشناس/ معصومه اسمعیلی/ سمیه کاظمیان

«سیمای دختران در آیات و روایات (معناشناسی واژه بنات در آیات و روایات)» سید محمدحسین هاشمیان/ صبورا امین فر/محسن لبخند

«ارزیابی اخلاقی ادلّه مخالفان شأن مادری با محوریت مسائل روحی ـ روانی زنان» محمدجواد فلاح/ فاطمه نادری پاریزی

«بررسی حکم سقط جنین درمورد تجاوز به عنف بر اساس قاعده نفی حرج» فریبا حکمت/ دکتر محمود قیوم‌ زاده/ عباسعلی حیدری

دوفصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده» با انتشار نخستین شماره در زمستان ۱۳۹۳ پا به عرصه نشریات علمی کشور گذاشت تا با ايجاد زمينه علمی مناسب، از آرای صاحب‌نظران اين حوزه معرفتی بهره‌مند شود.

این دوفصلنامه با توجه به ارزیابی کمیسیون نشریات علمی حوزه و به استناد مصوبه ۵۸۵ شورای عالی حوزه‌های علمیه در جلسه ۹۴، در تاریخ ۳۰ خرداد سال ۱۳۹۷ از شماره هفت به بعد حائز رتبه علمی پژوهشی از سوی شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی شده است.

این نشریه به سردبیری خانم دکتر نرجس رودگر و مدیر مسئولی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی بجستانی فعالیت دارد و تاکنون 15 شماره از این نشریه به چاپ رسیده است.

این نشریه آماده دریافت مقالات پژوهشی در موضوعات زنان و خانواده با رویکرد اسلامی است. علاقه‌مندان می‌توانند مقاله‌های تألیفی خود را با ثبت نام در سامانه نشریه به نشانی  http://pubs.jz.ac.ir بارگذاری نمایند یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای غیرتعطیل از ساعت 8-12 با شماره تلفن 32112400 تماس بگیرند.