ثبت نام از طلاب و اساتید جهت حضور در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی

مراسم سالگرد حضرت امام

کاروان طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و بهره مندی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی اعزام می شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده ربابه داوودالموسوی در گفتگو با واحد خبر از اعزام کاروان طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و بهره مندی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی خبر داد.

مدیر کل امور فرهنگی در این باره گفت: خواهران طلبه جهت ثبت نام و بارگذاری رضاینامه سرپرست می بایست تا پایان روز 10 خرداد با مراجعه به سامانه فرهنگی به نشانی https://cul.jz.ac.ir/Account/Login مراجعه کنند.

وی افزود: اساتید نیز جهت ثبت نام به ستاد اساتید و کارکنان در اداره منابع انسانی مراجعه نمایند.

مدیرکل امور فرهنگی اظهار داشت: زمان دقیق حرکت در اطلاعیه بعدی اعلام می شود.

داودالموسوی گفت: باتوجه به استقبال و درخواست بسیار و ظرفیت محدود جامعه الزهرا سلام الله علیها برای این دیدار، امکان ثبت نام همراه و کودک وجود ندارد و اسامی پس از ثبت نام و انجام قرعه کشی اعلام خواهد شد.