تجلیل از 4 طلبه جامعه الزهرا(س) در هشتمین جشنواره هنر آسمانی

جشنواره هنر آسمانی

چهار بانوی طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان برگزیدگان هشتمین جشنواره هنر آسمانی مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی، هشتمین جشنواره هنر آسمانی امروز (پنجشنبه، 26 خرداد) با تجلیل از برگزیدگان این دوره در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به کار خود پایان داد.

در این جشنواره، 4 طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در رشته های هنرهای تجسمی و نمایشی معرفی شده و مورد تجلیل قرار گرفتند.

در مراسم اختتامیه این جشنواره که آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و جمعی از علما و فضلای حوزه‌های علمیه حضور داشتند، برگزیدگان هشتمین جشنواره هنرهای آسمانی با اهدای تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی تجلیل شدند.

در بخش هنرهای تجسمی، سرکار خانم اکرم السادات میرتوانا در رشته تصویرگری و سرکار خانم فاطمه نعمتی سزاوار در رشته تذهیب حائز رتبه شدند.

در بخش هنرهای نمایشی نیز سرکار خانم زهره نجف زاده با کارگردانی «6410 روز اسارت» به عنوان منتخب داوران معرفی شد و سرکار خانم هاجر ملک‌محمودی با فیلم نامه «در همین نزدیکی» به مرحله نهایی داوری راه یافته بود.