اجرای طرح بزرگ تهذیب نفس در مدرسه علمیّه طیّبات

طرح بزرگ تهذیب

طرح بزرگ تهذیب نفس با رویکرد سبک زندگی دینی در مدرسه علمیه طیبات اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مدرسه علمیّه طیّبات طرح بزرگ تهذیب نفس را با هدف تقویت بعد معنوی و اخلاقی طلاب برگزار می کند.

با توجه به اینکه یکی از مهم‌ترین آموزه‌های اخلاقی دین اسلام و از جمله اصول اخلاقى عرفانى که عالمان اخلاق و  سالکان و عارفان الی‌الله به آن توجه ویژه‌ای  داشته‌اند، اصل «تهذیب نفس» بوده است و از طرفی یکی از اهداف  و چشم‌اندازهای مهم حوزه‌های علمیه به ویژه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در کنار بعد علمی و تبلیغی، پرورش بانوان مهذّب است، طرح بزرگ تهذیب نفس در مدرسه علمیه طیبات برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، در این طرح دفترچه‌هایی شامل احادیث تهذیب و محاسبه نفس، وصیتنامه شهدا و دستورالعمل‌هایی از زندگی علما از سوی واحد تربیتی مدرسه علمیه در اختیار طلاب علاقه‌مند قرار می‌گیرد تا با مطالعه و بکارگیری آن دستورات در مسیر تهذیب نفس قرار گیرند.

برگزاری مسابقه‌ای از محتوای ارائه شده در پایان نیمسال اول با هدف ایجاد انگیزه در بین طلاب از دیگر برنامه‌های واحد تربیتی مدرسه علمیه طیبات است.