مراسم استقبال از زائران اربعین حسینی ویژه طلاب خوابگاهی

طلاب زائر خوابگاهی4

مراسم استقبال از زائران اربعین حسینی ویژه طلاب خوابگاهی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم استقبال از زائران اربعین حسینی ویژه طلاب خوابگاهی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز جمعه در خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار شد.

کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام پس از 10 روز شرکت در سفر معنوی اربعین حسینی و همایش بزرگ پیاده روی اربعین عصر روز جمعه 11 آبان وارد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شد.

42 طلبه ایرانی و 39  طلبه غیرایرانی و در مجموع 81 نفر از طلاب خوابگاهی در کاروان همپای قافله زینب علیهاالسلام حضور داشتند و از این سفر معنوی و نورانی بهره مند شدند.

طلاب جامانده از قافله عشق به همراه مسئولان خوابگاه جهت استقبال و خیر مقدم به طلاب زائر، خوابگاه را متناسب با ایام سوگواری سالار شهیدان فضاسازی کردند و تراکت های تبریک زیارت حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام طراحی و در فضای خوابگاه نصب شد.

مراسم استقبال از زائران باعث ایجاد فضای معنوی خاصی در میان بانوان طلبه شد و طلاب زائر به بیان خاطرات خود از این سفر پرداختند.