آزمون دومین دوره عالی فقه در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

دوره عالی فقه

دومین دوره عالی فقه با شرکت 11 طلبه سطح چهار فقه و اصول در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آزمون دومین دوره عالی فقه روز پنجشنبه 24 آبان ماه با شرکت 11 داوطلب در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد.

در فراخوان این دوره، 26 بانوی طلبه سطح چهار ثبت نام کردند که 11 نفر از بانوان در این آزمون شرکت کردند.

دوره عالی فقه ویژه بانوان طلبه سطح ۴ فارغ‌التحصیل در رشته فقه و اصول است که به شیوه شاگردمحور و با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود.

نتایج آزمون در اولین فرصت اعلام می‌شود و افرادی که این آزمون را با موفقیت طی کنند، جهت مصاحبه علمی دعوت می‌شوند.

کلاس‌های این دوره در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد قبول‌شدگان در آزمون کتبی و مصاحبه علمی، نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به صورت حضوری در مرکز تخصصی فقه و اصول جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره در دو مرحله «فهم و تبیین آراء و نظریات فقها در مسائل مختلف» و «پژوهش در مسائل فقهی و اصولی و نظریه‌پردازی» طراحی شده که هر بخش در مدت چهار سال اجرا می‌شود.