راه اندازی «خیمه مهدویت» در جوار مزار شهدای گمنام

خیمه مهدویت 2

«خیمه مهدویت» با رویکرد پاسخ به شبهات و راه اندازی کتب مهدوی در جوار مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت سالروز آغاز امامت امام مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، «خیمه مهدویت» با رویکرد پاسخ به شبهات مهدویت از سوی اداره کل فرهنگی و با مشارکت مرکز تخصصی حکمت اسلامی راه‌اندازی شد.

«خیمه مهدویت» امروز 26 آبان ماه در جوار مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام واقع در صحن آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام راه‌اندازی شده و تا روز سه شنبه 29 آبان ماه فعالیت دارد.

علاقه‌مندان می‌توانند ساعت 8 تا 12 در روزهای یاد شده از این مکان بازدید کنند.

در این خیمه، علاوه بر پاسخ به شبهات مهدویت توسط کارشناسان، نمایشگاه کتاب با تخفیف ویژه راه‌اندازی شده است؛ همچنین برنامه‌های متنوعی از سوی اداره کل امور فرهنگی در این مکان اجرا می‌شود.