حضور جامعه الزهرا در نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم

شکوه انقلاب

جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان یادگار حضرت امام خمینی (ره) با حضور در نمایشگاه «شکوه چهل ساله در قم» ضمن ارائه دستاوردهای سه دهه فعالیت خود، ظرفیت‌ها و توانایی‌های این مرکز علمی آموزشی را به علاقه‌مندان معرفی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه شکوه چهل ساله در قم با هدف معرفی دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی در قم همزمان با دهه فجر در قم برگزار می شود.

در این نمایشگاه همه دستگاه‌ها و نهادهای استانی به شرح فعالیت‌ها، اقدامات و پیشرفت‌های حاصل در طول 40 سال گذشته می‌پردازند و دستاوردهای خود را به نمایش عمومی می گذارند.

جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان یادگار حضرت امام خمینی (ره) نیز با حضور در این نمایشگاه ضمن ارائه دستاوردهای سه دهه فعالیت خود، ظرفیت‌ها و توانایی‌های این مرکز علمی آموزشی را به علاقه‌مندان معرفی می‌کند.

طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام می توانند پیشنهادات خود را برای حضور باشکوه تر این مرکز علمی در نمایشگاه به دفتر روابط عمومی ارائه دهند.