از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

کرسی ترویجی «سه اقلیم بدن» برگزار می‌شود

کرسی ترویجی 15

پانزدهمین کرسی ترویجی با عنوان «سه اقلیم بدن» و با موضوع بررسی مقایسه ای معاد جسمانی صدرالمتألهین و آقاعلی حکیم مدرس زنوزی از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «ریحانه حقانی» روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: پانزدهمین کرسی ترویجی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) با عنوان «سه اقلیم بدن» از سوی معاونت پژوهش و با همکاری شواری عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) تصریح کرد: هدف از برگزاری کرسی‌های ترویجی، تشویق نخبگان به ارائه نظریات پژوهشی و ایجاد امکان ارائه نظریات و نقادی علمی و منصفانه است.

حقانی بیان داشت: سرکار خانم نرجس رودگر عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه به عنوان ارائه‌دهنده این کرسی ترویجی است که به بررسی مقایسه ای معاد جسمانی صدالمتألهین و آقاعلی حکیم مدرس زنوزی می‌پردازد.

وی افزود: حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد مهدی گرجیان عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(علیه‌السلام) و حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین دکتر حمیدرضا رضانیا استادیار و مدیرگروه فلسفه اسلامی و عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه به عنوان ناقدان این کرسی هستند، همچنین سرکار خانم معصومه‌سادات سالک، دبیری علمی این جلسه را به عهده دارد.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) یادآور شد: پانزدهمین کرسی ترویجی روز سه شنبه 11 اردیبهشت ماه ساعت 8 تا 10 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.