آزمون ورودی سطح سه بین‌الملل در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

آزمون ورودی سطح سه بین الملل 1

آزمون ورودی طلاب بین‌الملل در مقطع سطح سه برای سال تحصیلی 99-98 با حضور بانوان طلبه از هشت ملیت جهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آزمون ورودی سطح سه بین‌الملل برای سال تحصیلی 99-98 روز جمعه 17 اسفند ساعت 9 در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین امیرانصاری مدیر سنجش و پذیرش جامعه‌المصطفی‌العالمیه از روند برگزاری این آزمون بازدید کردند.

در این آزمون، دانش‌آموختگان بین‌الملل سطح ۲ از هشت ملیت جهان و در هفت رشته تحصیلی سطح سه شامل «اصول و فقه اسلامی»، «فقه خانواده»، «تاریخ اهل‌بیت علیهم‌السلام»، «تفسیر و علوم قرآن»، «روانشناسی تربیتی»، «فلسفه اسلامی» و «کلام اسلامی» به رقابت پرداختند.

نتایج آزمون ورودی سطح سه بین‌الملل، اول اردیبهشت سال 98 اعلام می‌شود و پذیرفته شدگان در دو نوبت اردیبهشت و تیرماه به مصاحبه دعوت می شوند.

پذیرفته‌شدگان نهایی به دو شیوه روزانه یا خوابگاهی مشغول به تحصیل در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خواهند شد.