استقبال خانواده بزرگ جامعه‌الزهرا(س) از حضور در مراسم ارتحال امام راحل(ره)

امام خمینی

بیش از 570 نفر از اساتید طلاب، مبلغان ، فارغ التحصیلان ساکن قم وکارمندان خانم و آقا به همراه خانواده جهت حضور در مراسم سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اعلام آمادگی کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، خانم سیده ربابه داودالموسوی، مدیر کل امور فرهنگی از استقبال خانواده بزرگ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، جهت حضور در مراسم سالگرد ارتحال بنیان‌گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

داودالموسوی گفت: در روز 14 خرداد 98 همزمان با 29 ماه رمضان کاروان اعزامی از جامعه الزهرا علیها السلام پس از اقامه نماز ظهر و عصر به سمت حرم امام خمینی ره حرکت می کند.

وی گفت: در این برنامه بیش از 570 نفر از اساتید وکارمندان خانم و آقا، طلاب، مبلغین و فارغ التحصیلان ساکن قم به همراه خانواده ثبت نام کردند.

مدیرکل امور فرهنگی از جمله اهداف این برنامه پاسداشت شخصیت و سیره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تاکیدی دوباره بر پیوند ناگسستنی با ولایت دانست و افزود: مراسم سی‌امین سالگرد بزرگداشت امام خمینی عصر سه شنبه 14 خرداد رأس ساعت 18 با قرائت قرآن کریم و برنامه عزاداری و سپس  بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی برگزار می‌شود.