مسابقه کتابخوانی «روشنا ۴» برگزار می‌شود

روشنا4

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام از برگزاری چهارمین مسابقه از سلسله‌مسابقات کتابخوانی «روشنا» ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی «روشنا ۴»، عنوان کرد: مرکز تخصصی فلسفه و کلام با هدف ارتقای سطح علمی طلاب، سلسله‌ مسابقات کتابخوانی تخصصی با رویکرد فلسفه و کلام اسلامی تحت عنوان «روشنا» برگزار می‌کند.

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام افزود: کتاب "تعدد قرائت ها" تألیف آیت الله مصباح یزدی برای این دوره از مسابقه در نظر گرفته شده است.

وی، با بیان اینکه آزمون مسابقه، به صورت حضوری در روز پنجشنبه 11 مهر ماه ساعت 11 تا 12 برگزار می شود، اعلام کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند جهت تهیه کتاب "با تخفیف" به قیمت سه هزار تومان به دفتر آموزش مرکز تخصصی فلسفه و کلام مراجعه کنند.

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام در پایان عنوان کرد: مرکز تخصصی فلسفه و کلام به نفرات برتر این مسابقه، جوایزی اهدا می‌کند.